X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Concurs pentru funcțiile de administrator principal la trei ZAL-uri din Moldova

20 iul. 2016,, 14:30   Economie
2814 2
Объявлен конкурс на должность главного администратора трех ЗСП Молдовы
Foto: mail.ru

Ministerul Economiei anunță concurs de selectare a candidaturilor pentru ocuparea funcțiilor vacante de administratori principali ai zonelor antreprenoriatului liber ”Expo-Business-Chișinău”, ”Tvardița” și ”Parcul de Producție ”Taraclia”.


După cum a comunicat instituția, termenul limită de depunere a documentelor pentru participare la concurs, este data de 5 august curent. Documentele de participare la concurs pot fi expediate prin e-mail: olga.volcov@mec.gov.md sau depuse pe adresa: mun. Chişinău, Piaţa Marii Adunării Naţionale, 1 (bir.235, persoana de contact Olga Volcov).

Informația amănunțită cu cerințele față de candidații la funcțiile de administratori principali ai ZAL ”Expo-Business-Chișinău”, ”Tvardița” și ”Parcul de Producție ”Taraclia” vor fi plasate pe pagina web a Ministerului Economiei la rubrica ”posturi vacante”.

Trebuie menționat că Guvernul Moldovei, săptămîna trecută, a aprobat demisia a trei conducători ai zonelor antreprenoriatului liber. În particular, prin decizia Cabinetului de Miniștri, au fost eliberați din funcții: administratorul principal al Zonei Antreprenoriatului Liber ”Expo-Business-Chișinău”, Nicolai Calin, administratorul principal al ZAL ”Tvardița”, Constantin Maslincov, și administratorul principal al ZAL ”Parcul de Producție Taraclia”, Vladimir Taucci.

După cum a menționat vicepremierul, ministrul Economiei, Octavian Calmîc, toți au depus personal cerere de concediere. Este notabil că pentru toți cei trei administrator ai ZAL din Moldova încă nu expirase mandatul, în vigoare 5 ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?