X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Deşi autorităţile Bălțiului au refuzat prelungirea autorizaţiilor, sălile cu jocuri de noroc îşi continuă activitatea

15 iul. 2016,, 16:15   Societate
2126 0
Несмотря на отказ в продлении авторизаций, в Бэлць продолжают работать игорные заведения
Foto: ru1.md

Deşi autorităţile oraşului Bălţi au refuzat să prelungească cazinourilor termenul autorizaţiilor, acestea îşi continuă activitatea.


Viceprimarul oraşului Igor Şeremet a spus pentru postul de televiziune BTV că sînt prezente toate elementele de protejare a proprietarilor cazinourilor de către Camera de Licenţiere.

"Impertinenţa şi neruşinarea cu care proprietarii acestora îşi continuă activitatea, în lipsa autorizaţiilor, confirmă suspiciunile că aceştia se bucură de protecţie de la Chişinău. Camera de Licenţiere nu reacţionează la semnalele Primăriei, poliţiei şi Serviciului Fiscal şi nu retrage licenţele agenţilor economici, deşi aceştia lucrează fără documentele necesare", este convins funcţionarul.

Echipa de filmare a vizitat cîteva adrese din lista agenţilor economici pentru care nu a fost prelungită autorizaţia şi s-a convins că uşile sălilor de jocuri cu noroc sînt deschise pentru vizitatori.

La 4 februarie 2016, Consiliul municipal Bălţi a adoptat în redacţie nouă Hotărîrea privind organizarea activităţii comerciale, care conţine o serie de interdicţii şi permisiuni. Acestea vizează inclusiv activitatea sălilor de noroc. În document se vorbeşte că asemenea obiecte trebuie să fie amplasate la o distanţă de cel puţin 2 km de la şcoli, grădiniţe de copii, spaţii de alimentare publică, staţii de transport public şi cartiere locative.

Primarul de Bălţi şi liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, suspectează autorităţile centrale de blocarea acţiunilor administraţiilor locale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?