Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Spargerea poștei electronice a lui Năstase va fi investigată penal

15 iul. 2016,, 14:35   Politică
4411 1

Spargerea poștei electronice a lui Năstase va fi investigată penal
Foto : jurnal.md

Oamenii legii au inițiat un dosar penal după ce adresa de e-mail a liderului Platformei „DA”, Andrei Năstase, a fost spartă, notează NOI.md.


Potrivit activistului, deși această spargere a fost semnalată cu aproximativ două luni în urmă, polițiștii ar fi tărăgănat intenționat intentarea unui dosar penal.

„A fost nevoie de 50 de zile ca structurile controlate de comanditarul spargerii poștei mele electronice să-mi comunice că ar fi inițiat o cauză penală. Și aceasta cu referire doar la spargerea contului de Gmail, nu și la filajul fizic și electronic sau interceptările telefonice, nu și la crearea de pagini Facebook și site-urilor de esență teroristă, de pe care se difuzau apeluri la violență, chipurile în numele liderului Platformei Demnitate și Adevăr”, a explicat Andrei Năstase.

Liderul „DA” a mai precizat că, în ciuda faptului că este parte vătămată în acest dosar, poliția este cea care îi solicită explicații.

„Abia după ce am informat în mod repetat instituțiile internaționale, am fost chemat de un ofițer de urmărire penală să mă recunoască în calitate de parte vătămată, să dau tot eu cu subsemnatul și, culmea, să le spun cum și din ce surse am aflat că spargerea s-a dat din comisariatul de poliție Cantemir”, a menționat Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?