Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Viceministrul Apărării pleacă din funcție

14 iul. 2016,, 17:14   Politică
5961 0

Viceministrul Apărării pleacă din funcție
Foto: jurnal.md

Viceministrul Apărării Alexandru Cimbriciuc își dă demisia.


Potrivit lui Cimbriciuc, decizia a fost luată în urma apariției în presă a informației precum că ar fi intimidat un jurnalist, transmite NOI.md.

”L-au atacat pe feciorul meu cu scopul de a mă discredita și mă atacă pe mine cu scopul de a discredita, probabil, instituția pe care o reprezint. Nu am făcut abuz de putere și nu am intimidat niciun jurnalist. Ba mai mult – am fost deschis pentru colaborare ori de cîte ori s-a solicitat acest lucru. Îmi dau demisia din funcția de viceministru al apărării și o fac cu demnitate și conștiința curată. Am luat această decizie pentru că nu vreau ca un conflict minor și oarecum personal să afecteze activitatea instituției pe care am reprezentat-o și la care țin”, a afirmat Cimbriciuc.

Menționăm că reporterul la ziarul „Observatorul de Nord” Vadim Șterbate a scris pe pagina sa de Facebook că, după ce a publicat un material amplu despre gheretele din Soroca, reportaj ce l-a vizat și pe fiul viceministrului Apărării Alexandru Cimbriciuc, a fost sunat de la Comandantul Centrului Militar Soroca pentru a fi luat la evidenţă militară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?