X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un jurnalist susține că este intimidat de un viceministru

14 iul. 2016,, 11:56   Politică
3719 1

Foto: tribuna.md

Reporterul ziarului „Observatorul de Nord” Vadim Șterbate afirmă că este intimidat de viceministrul Apărării Alexandru Cimbrinciuc, după ce anterior a publicat un material compromițător la adresa familiei funcționarului, notează NOI.md.


Jurnalistul a relatat într-un material recent despre afacerea ilegală cu gherete a fiului lui Alexandru Cimbrinciuc, din preajma Cetății Soroca. Potrivit reporterului, anume acest lucru l-ar fi deranjat pe viceministrul Cimbrinciuc.

„Astăzi am fost sunat de trei ori de Comandantul Centrului Militar Soroca pentru a mă prezenta la această instituţie cu un set de documente ca să fiu «luat la evidenţă militară». Persoana care m-a sunat mi-a spus că are indicaţie de la viceministrul Apărării Alexandru Cimbriciuc. Aceasta este reacţia unui oficial din Guvern în urma publicării de către redacţia «Observatorul de Nord» a articolului despre gherete, inclusiv una a familiei Alexandru Cimbriciuc. Oare chiar un ditamai viceministru al apărării trebuie să se ocupe de un civil??!”, s-a întrebat revoltat Vadim Șterbate.

Alexandru Cimbrinciuc nu a comentat deocamdată aceste acuzații.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?