X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cum arată cea mai frumoasă SOŢIE din Rusia

14 iul. 2016,, 01:00   Externe
2938 0
Foto: ridus.ru

De cîțiva ani, în Federația Rusă se desfășoară un concurs de frumusețe în rîndul doamnelor, indiferent de meseriile lor. Spunem astfel, deoarece concurente ale competiției pot deveni doar femei căsătorite, scrie realitatea.net.


Missis Rusia 2016 s-a desfășurat duminică, pe 10 iulie, iar pentru marele titlu și diademă au luptat 23 de doamne din întreaga țară. Totuși, jurații au rămas vrăjiți unanim de frumuseţea unei femei de 34 de ani, originare din orașul Niznhy Novgorod.

Cîștigătoarea se numește Yulia Stupishina. Frumoasa brunetă este mamă a unui băiețel de 4 ani, de care nu se departe nici pentru o zi, scrie ea.md.

„Nu mi-am văzut fiul de o săptămînă și mi-e foarte dor. Pentru mine, a-l lăsa pe copil la o asemenea vîrstă este cel mai mare sacrificiu pe care îl pot face de dragul concursului.

Fac sport de 5 ori pe săptămînă, iar sportul este pentru mine o necesitate și nu o datorie. Obțin un val imens de energie după fiecare antrenament. Întreaga mea familie se bucură de un mod de viață activ”, declară învingătoarea, într-un interviu pentru presa rusă.

Soțul Yuliei este om de afaceri și e cel mai mare susținător al frumoasei mămici.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?