Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Augustina Șiman își va lansa o nouă carte (VIDEO)

13 iul. 2016,, 16:31   Societate
2979 0

Augustina Șiman își va lansa o nouă carte
Foto: facebook.com

Cunoscută deja după operele sale precum „Parfumul”, „Cămașa lui”, scriitoarea Augustina Șiman își va bucura cititorii cu o nouă carte.


„Despre ea” este următoarea creație cu care se va putea lăuda autoarea în timpul apropiat.

„De data aceasta am hotărît să le spun femeilor tot ceea ce nu a încăput anterior în fragmente de text sau în fragmentele anterioare și am hotărît să întregesc și să aduc un mesaj mult mai clar, din care să se inspire în a-și jongla cu virtuozitate feminitatea”, a declarat Augustina Șiman într-un interviu pentru NOI.md.

Cartea „Despre ea” este scrisă în proză lirică și urmează a fi lansată în toamna anului curent. Ca de fiecare dată, lansarea va fi una neobișnuită, promite scriitoarea.

Augustina a descris mai multe eroine în opera sa, acestea fiind femei pe care le cunoaște personal și care au jucat un anume rol în viața ei. „Nu obișnuiesc să spun unde sînt eu, pentru a nu denatura foarte mult mesajul cărții sau pentru a nu o personaliza foarte mult. Sînt mai multe eroine pe care le-am urmărit, pe care le-am admirat, care m-au sunat că să mi se împărtășească, pe care le-am sunat ca să le încurajez cu ceva. Sînt femei obișnuite, sînt femei pline de griji, care au un vis, care nu-și pot depăși anumite condiții, dar și-o doresc foarte mult”, a menționat intervievata.

Ce va conține noua carte? Ce a inspirat-o pe Augustina să scrie atît de repede noua operă? Cum și unde va avea loc lansarea? La aceste și alte întrebări aflați răspunsurile din interviu.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?