X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Se îmtîmplă în Chișinău: două asistente medicale, în stare de ebrietate la serviciu (VIDEO)

13 iul. 2016,, 12:45   Societate
6024 2

Se îmtîmplă în Chișinău: două asistente medicale, în stare de ebrietate la serviciu (VIDEO)
Foto: noi.md

În jurul orei 00.30, o locuitoare a capitalei a telefonat la Poliţie şi a comunicat faptul că două asistente medicale au fost depistate în stare de ebrietate, în timp ce ea a venit la spital cu copilul său minor, pentru a-i fi acordată asistenţă medicală.


Femeia, văzînd starea asistentelor medicale, a refuzat serviciile respective şi s-a deplasat la un alt spital pentru copii din capitală, transmite NOI.md.

La faţa locului s-au deplasat ofiţerii de securitate publică din cadrul IP Centru al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru a documenta informaţiile primite. Iniţial, asistentele medicale, cu vîrstele de 47 de ani şi, respectiv, 60 de ani, nu s-au supus cerinţelor legale ale poliţiştilor de a depune explicaţii în acest context. Astfel, au fost informaţi factori de decizie din cadrul Centrului Republican de Ocrotire a Sănătăţii Mamei şi Copilului, care au venit la faţa locului pentru luare de atitudine. Totodată, ofiţerii de securitate publică au solicitat intervenţia unui echipaj al INP, dotat cu aparat „Drager”, care au constatat în aerul expirat o concentraţie de alcool de 0,58 mg/l şi 0,59 mg/l.

În acest context, poliţiştii vor acumula materialele necesare şi vor stabili toate circumstanţele ce prezintă interes pentru acţiunile de anchetă, cu ulterioara transmitere instituţiilor medicale competente pentru luare de decizie, privind sancţionarea asistentelor medicale.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?