X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Sîrbu despre Gofman: Este un personaj cu o reputație dubioasă

30 iun. 2016,, 11:50   Politică
4874 6

Foto: noi.md

Dezvăluirile fostului angajat al Centrului Național Anticorupție Mihail Gofman cu privire la frauda bancară nu sînt credibile, susține deputatul democrat Sergiu Sîrbu, citat de NOI.md.


Acesta a precizat că Mihail Gofman are o reputație dubioasă, avînd în vedere faptul că a fost concediat de la CNA pentru că și-ar fi tăinuit averea.

„Din documente oficiale am constatat că acest personaj a fost eliberat de la CNA, ca rezultat al unor activități incompatibile cu funcția deținută. Am constatat averi nedeclarate în sume exorbitante. Acele documente mi-au fost de ajuns ca să înțeleg care este credibilitatea acestei persoane”, a declarat Sîrbu.

Deputatul a remarcat că, în contextul apropierii campaniei electorale, apariția în presă a tot felul de „dezvăluiri” despre un actor politic sau altul este inevitabilă. „Presimt că vor fi foarte multe ieșiri de acest gen, atacuri – cineva va fi discreditat, altcineva ridicat în slăvi. Este un proces normal în toate campaniile electorale. Din partea unor astfel de personaje, eliminate din sistem, evident că declarațiile nu sînt credibile, de aceea trebuie să le tratăm ca atare”, a adăugat Sergiu Sîrbu.



Recent, într-o emisiune televizată, fostul şef-adjunct al Serviciului prevenirea şi combaterea spălării banilor din cadrul CNA a declarat că reținerile politicienilor în dosarul fraudei bancare vor continua. După arestarea lui Ilan Șor, potrivit fostului angajat al CNA, va urma Iurie Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?