X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Petiție la Primărie, din partea mămicilor indignate de trotuarele stricate din oraș (VIDEO)

22 iun. 2016,, 13:30   Capitala
3177 2

Petiție la Primărie, din partea mămicilor indignate de trotuarele stricate din oraș (VIDEO)
Foto: noi.md

Astăzi, la Primăria Municipiului Chișinău a fost înregistrată o petiție de către grupul de inițiativă „Părinții din inițiativa Pune Umărul”, prin intermediul căreia se cere repararea trotuarelor și amenajarea acestora pentru o circulație mai bună pentru mămicile cu cărucioare, persoanele cu dizabilități locomotorii și bicicliști, informează NOI.md.


Potrivit liderului grupului de inițiativă, Vitoria Taran, petiția a fost semnată de peste două mii de persoane, fapt ce ar trebui să dea de înțeles autorităților locale că a venit timpul să rezolve această problemă.

Mămicile afirmă că ieșirea și primblarea cu căruciorul prin Chișinău este pentru ele un calvar. Ele au cerut să li se aducă la cunoștință care sînt cheltuielile din bugetul municipal pentru amenajarea trotuarelor, convocarea unui grup de inițiativă pentru identificarea celor mai problematice zone de acest fel în oraș și, desigur, repararea trotuarelor și crearea condițiilor de deplasare pentru persoanele cu cărucioare, cu scaune cu rotile și bicicliști.

„Noi plătim impozite și este de la sine înțeles că așteptăm soluții din partea orașului”, a afirmat Victoria Taran, referindu-se la faptul că autoritățile sînt responsabile de soluționarea problemei în cauză.

Mămicile înțeleg că problema nu va fi rezolvată peste noapte, de aceea sînt gata să mai aștepte ceva timp, ca într-un final trotuarele să fie aduse în regulă.

Răspunsul la petiție urmează a fi emis de către autoritățile locale în decurs de 30 de zile.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?