X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Chirtoacă de 9 ani e primar, dar nu a amenajat nicio pistă de bicicletă în oraș

21 iun. 2016,, 13:30   Capitala
2724 0

Chirtoacă de 9 ani e primar, dar nu a amenajat nicio pistă de bicicletă în oraș
Foto: victorchironda.eu

Timp de nouă ani, cît Dorin Chirtoacă se află la cîrma municipiului Chișinău, nu a fost amenajată nicio pistă pentru bicicliști.


Acest lucru a fost anunțat de șeful Direcției transport, Igor Gamrețchi, relatează NOI.md.

„În perioada 2007-2016, Direcția nu a proiectat și construit piste pentru bicicliști. Totodată, vă informăm că delimitarea traseelor destinate circulației cicliștilor pe străzile municipiului prin aplicarea marcajului de culoare galbenă este un proiect experimental”, se specifică în documentul oferit de Direcția transport, la solicitarea consilierului municipal Ilian Cașu.

„Unde și dacă vom avea mult doritele piste pentru bicicliști, stimați chișinăuieni, rămîne secretul cercului de încredere al lui Chirtoacă. Însă ele, cu certitudine, nu vor fi în Chișinău în următorii trei ani de mandat, dacă Chirtoacă reușește să rămînă la putere în oraș”, a comentat consilierul „Partidul Nostru”, pe pagina sa oficială de Facebook.

La rîndul lor, și internauții au comentat acest caz: „Interesant, care au fost cheltuielile pentru proiectul oferit gratis Chișinăului de Exdrupo, care a rezultat în desenarea aiurea a liniei galbene ca pentru proști? Cine a autorizat aceste experimente idioate și de ce bugetul trebuie sa suporte toate ciudățeniile acestor neisprăviți?”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?