O nouă moțiune împotriva unui ministru PL

O nouă moțiune împotriva unui ministru PL
O nouă moțiune împotriva unui ministru PL
Foto : pl.md

Fracțiunea socialiștilor a înaintat astăzi o nouă moțiune asupra activității ministrului Transporturilor și Infrastructurii drumurilor, liberalului Iurie Chirinciuc, informează NOI.md.


Socialiștii au adus drept argument pentru demisia lui Chirinciuc incompetența și starea deplorabilă în care se află ramura transportului și infrastructurii rutiere.

„Din momentul învestirii în funcția de ministru a lui Iurie Chirinciuc, constatăm cu îngrijorare că ramura transportului înregistrează o descreștere considerabilă. Transportul mărfurilor a prezentat o scădere dramatică, după cum arată datele statistice. Sute de operatori de transport de mărfuri își încheie afacerile și pleacă în alte țări precum România, Federația Rusă, Ucraina”, a specificat deputatul Oleg Lipskii.

Totodată, socialiștii au semnalat problemele înregistrate la Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova”, unde angajații nu și-au primit salariile de peste trei luni. Potrivit lui Lipskii, restanțele la plata salariilor se ridică la 70 de milioane de lei.
 
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load