X 
Cutremure stiri: 502

Concurs pentru funcția de director adjunct al Oficiului Naţional al Viei şi Vinului

24 mar. 2016,, 10:15   Societate
2631 0
Объявлен конкурс на должность замдиректора Нацбюро винограда и вина
Foto: obozrevatel.com

A fost anunțat un concurs pentru suplinirea postului vacant de director adjunct al Oficiului Național al Viei și Vinului, relatează NOI.md.


Potrivit unui comunicat al instituției, pentru acest post pot candida persoane cu studii superioare, de licenţă sau echivalente, preferabil în domeniul de marketing, tehnologiilor în viticultură şi vinificaţie, managementului, economiei sau dreptului, cu experienţă solidă în marketing şi/sau management în domeniul vitivinicol, cu experienţa de conducere a echipei (cel puţin 5 oameni) la o poziţie similară – de minimum 3 ani, să posede capacitate deplină de exerciţiu. Totodată, candidații nu trebuie să aibă antecedente penale pentru infracţiuni săvîrşite, cu privarea dreptului de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate.

De asemenea, sînt necesare cunoașterea fluentă a limbilor română, rusă, engleză (scris, vorbit), cunoştinţe avansate de utilizare a programelor de calculator (MS Office, Power Poin, Excel ş.a.).

Cerințele față de candidați mai includ: capacităţi excelente de organizare şi coordonare a echipei, soluţionare a problemelor, luare a deciziilor, abilităţi remarcabile de comunicare, negociere, analiză şi planificare, onestitate, responsabilitate, disciplină, creativitate, spirit de iniţiativă.

Printre responsabilitățile de bază se numără acordarea de suport directorului instituţiei conform sarcinilor prevăzute, conducerea activității Oficiului în absenţa directorului şi reprezentarea Oficiului în relaţiile cu autorităţile publice, organizaţiile, persoanele fizice şi juridice din ţară şi din străinătate, coordonarea activității de elaborare a strategiilor de dezvoltare, planului anual de activitate şi bugetului anual al Oficiului, organizarea şi coordonarea elaborării studiilor de marketing, analizelor în domeniul vitivinicol, implementarea campaniilor de marketing pentru promovarea producţiei vitivinicole la export şi pe piaţa internă etc.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 22 aprilie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав