COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un grup de constructori nemulțumiți au pătruns la ședința CMC (VIDEO)

Un grup de constructori nemulțumiți au pătruns la ședința CMC (VIDEO)
Недовольные строители ворвались на заседание мунсовета Кишинёва
Foto: noi.md
Un grup din circa treizeci de cetățeni nemulțumiți au pătruns la ședința Consiliului municipal Chișinău (CMC), cerînd reluarea lucrărilor de construcții pe strada Andrei Doga, 32/2. Oamenii au criticat actuala componență a CMC, în care acum două săptămîni s-a destrămat coaliția proeuropeană, informează NOI.md.

Cetățenii s-au prezentat drept constructori care și-au pierdut locul de muncă pe șantierul de pe str. Andrei Doga, 32/2. Consilierii municipali le-au solicitat polițiștilor să le permită oamenilor să intre în sală pentru a se discuta deschis. Cetățenii nemulțumiți au ieșit la tribună scandînd: „Dorim să muncim!” Potrivit unui activist, decizia de a introduce moratoriu la construcția de pe str. Andrei Doga, 32/2, este ilegală, deoarece „lucrările au fost coordonate cu toate instanțele necesare și locatarii blocurilor din împrejurime”. „Noi achităm impozitele, nu încălcăm legea, iar Partidul Socialiștilor ne lasă fără lucru”, a declarat unul dintre constructori.

Amintim că la ședința CMC din 11 februarie s-a decis introducerea unui moratoriu la lucrările de construcție de pe strada Andrei Doga, 32/2. Însă consilierii socialiști au anunțat că moratoriul a fost încălcat și lucrările de construcție continuă.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load