Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Comisia interguvernamentală moldo-bulgară va avea loc în martie, la Sofia

14 feb. 2016,, 11:00   Economie
2776 0
Заседание молдо-болгарской Межправкомиссии пройдет в марте в Софии
Foto: odessa-life.ua
Următoarea ședință a Comisiei interguvernamentale moldo-bulgare pentru cooperare comercial-economică va avea loc la Sofia, Bulgaria, în perioada 21-25 martie curent, informează NOI.md.

Potrivit Ministerului Economiei, invitația părții moldovenești la reuniunea Comisiei a fost transmisă viceministrului Economiei Vitalie Iurcu de către ambasadorul Bulgariei în Republica Moldova, Petar Vîlov.

Viceministrul Economiei a mulțumit părții bulgare pentru invitație, menționînd necesitatea intensificării relațiilor comerciale bilaterale și inițierii proiectelor investiționale comune. Totodată, Vitalie Iurcu l-a informat pe diplomatul bulgar că în contextul ședinței Comisiei, pentru stabilirea parteneriatelor și extinderea oportunităților de cooperare în diverse domenii, partea moldovenească va organiza o misiune a oamenilor de afaceri în Sofia.

La rîndul său, Petar Vîlov a dat asigurări că autoritățile de la Sofia vor contribui la promovarea unui dialog mai intens pentru asigurarea unei cooperări bilaterale în ascensiune.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?