Cetățenii ruși consideră Chișinăul cea mai populară destinație turistică în CSI din punct de vedere economic

Cetățenii ruși consideră Chișinăul cea mai populară destinație turistică în CSI din punct de vedere economic
Кишинев стал самым экономичным популярным туристическим направлением СНГ у россиян
Foto: ipn.md
Serviciul turistic Travel.ru a stabilit cele mai populare destinații turistice în țările CSI și în străinătatea apropiată pentru turiștii ruși în anul 2016.

Ratingul a fost realizat în baza datelor privind rezervările în hoteluri efectuate de cetățenii ruși pentru perioada 1 februarie – 31 decembrie 2016.

Potrivit datelor Travel.ru, Chișinăul face parte din top-10 cele mai populare orașe din CSI pentru turiștii ruși, iar numărul de călătorii în țările CSI efectuate de turiștii ruși care călătoresc în mod independent a sporit cu 20 la sută în anul trecut.

Cetățenii ruși sosesc la Chișinău în medie pentru trei zile și achită pentru cazare mai puțin de o mie de ruble pe zi, ceea ce este cel mai mic indicator înregistrat în capitalele țărilor CSI.

Potrivit datelor Travel.ru, din top-10 cele mai populare orașe pentru turiștii ruși în CSI și străinătatea apropiată pe anul 2016 fac parte Minsk, Tbilisi, Erevan, Baku, Kiev, Almatî, Tașkent, Chișinău, Astana și Vitebsk.

În top-10 cele mai populare pentru turiști ruși țări în CSI și străinătatea apropiată pe anul 2016 au fost incluse Belarus, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, Moldova, Kirghizia și Tadjikistan.

Potrivit datelor paginii web pentru rezervarea hotelului Oktogo.ru, cea mai scumpă cazare în țările CSI în anul 2016 va fi în Astana (peste 4 mii de ruble).

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load