Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Un cîine-polițist de frontieră a descoperit un hoț pe urme fierbinți (FOTO)

25 ian. 2016,, 16:35   Societate
1024 1

Foto: border.gov.md

Inspectorul-chinolog al Sectorului Poliției de Frontieră „Tudora” Andrei Bulai și cîinele de serviciu Țeia au depistat o persoană suspectată pentru săvîrșirea infracțiunii de furt.

Pe 22 ianuarie, în jurul orei 15:00, angajații Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă au solicitat intervenția cîinelui de serviciu pentru depistarea persoanelor implicate într-un act de furt din casa unui locuitor al satului Purcari, raionul Ștefan Vodă.

Echipa chinologică a Poliției de Frontieră s-a deplasat la fața locului, unde, împreună cu angajații Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, au desfășurat mai multe acțiuni de căutare a bunurilor sustrase (200 de euro, un lănțișor și un pandantiv, confecționate din aur).

Astfel, după inspectarea perimetrului, Țeia i-a condus pe inspectori pînă la domiciliul autorului infracțiunii. Acesta s-a dovedit a fi un tînăr în vîrstă de 19 ani, domiciliat în aceeași localitate.

În prezent, cazul este documentat de către angajații Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, care continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii respectivei infracțiuni.

Cîinele-polițist de frontieră Țeia se află la prima sa reținere. El activează în cadrul subdiviziunii de 3,7 ani, fiind specializat în prelucrarea urmelor umane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?