X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ghimpu: Uneori trebuie să luăm decizii fără a ne consulta cu poporul

16 ian. 2016,, 10:15   Politică
2017 35

Foto: noi.md

Uneori trebuie să luăm decizii fără a consulta poporul, dacă dorim să mergem înainte. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, în cadrul emisiunii „Fabrika”, de la postul de televiziune „Publika TV”, transmite IPN.

„Şi Ştefan cel Mare nu întreba poporul, dacă doreşte să meargă să lupte cu turcii. Dacă întreba, nu eram noi astăzi. Cetăţenii să nu-i învinuiască pe toţi, dar să vadă cine-i vinovatul. Democraţia înseamnă lupta cu idei, dar nu cu furcile. Şi asta nu înseamnă că mâine va fi o viaţă mai bună. Noi am demonstrat că suntem un partid, care ne conducem doar de interesele cetăţenilor şi nu-i departe ziua când oamenii o să ne dea dreptate nouă”, a spus Ghimpu.

Mihai Ghimpu a ţinut să aprecieze rolul PDM în formarea majorităţii parlamentare. „Partidul Democrat ne-a ajutat şi în 2009. Datorită lor am format majoritatea parlamentară şi am mers pe calea europeană”, a adăugat preşedintele PL.

Mihai Ghimpu a adus critici în adresa PLDM, în special, a fostului lider al formaţiunii, Vlad Filat. „Partidele nu sunt pentru a te îmbogăţi furând miliardele cum au făcut unii. Fisura în Alianţă a apărut din cauza lor. Am întârziat şi cu implementarea Acordului de Asociere”, a declarat Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?