X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Air Moldova a lansat un program comun cu Caile Ferate din Austria

29 dec. 2015,, 10:45   Societate
1560 0
Air Moldova запустила совместную программу с железными дорогами Австрии
Foto: trm.md
Compania aeriană “Air Moldova”, în parteneriat cu Căile Ferate Federale din Austria (ÖBB), anunță lansarea unui nou serviciu – Air & Rail Austria. Acest produs oferă tuturor pasagerilor care călătoresc cu avionul pe ruta Chișinău-Viena-Chișinău posibilitatea de a continua călătoria cu trenul spre oricare dintre următoarele stații feroviare în Austria: Linz, Salzburg, Innsbruck, Bregenz, Graz, Klagenfurt sau St. Polten, informează NOI.md.

Costul călătoriei cu transportul feroviar este inclus în prețul biletului de avion. Pentru a beneficia de călătorie cu trenul, biletul procurat trebuie să includă obligatoriu segmentul feroviar.

Biletele de călătorie în baza programului “Air & Rail” pot fi procurate online pe www.airmoldova.md sau de la orice agenție de bilete autorizată.

Biletele de călătorie în baza programului “Air & Rail” pot fi procurate online pe site-ul oficial www.airmoldova.md sau din orice agenție de bilete autorizată. Pentru a beneficia de călătorie cu tren inclus, biletul procurat trebuie să includă neapărat segmentul feroviar. Costul călătoriei cu transportul feroviar este inclus în prețul biletului de avion.


Biletul de tren este valabil timp de 48 ore, pentru o singură călătorie. Pentru direcția Chișinău-Viena biletul de tren poate fi utilizat în ziua sosirii și în următoarea zi. Pentru direcția Viena-Chișinău, biletul de tren poate fi utilizat în ziua plecării din Viena și cu o zi înainte de zbor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?