X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Lupu: Poziția PD se axează pe două aspecte

1 dec. 2015,, 17:35   Puterea
2951 7

Lupu: Poziția PD se axează pe două aspecte
Foto : noi.md

Mîine va avea loc prima rundă de negocieri între reprezentanții PLDM, PD, PL și cei ai grupului Leancă. Anunțul a fost făcut de liderul PD, Marian Lupu, care a calificat drept pozitive discuțiile purtate astăzi cu Valeriu Streleț, informează NOI.md.

„Am dat curs acestei invitații a PLDM pentru a purta consultări. Nu ne-am supărat că anterior nu au venit colegii la invitația noastră. Am apreciat această întrevedere ca un gest de bunăvoință, o intenție de a avea un dialog”, a spus Lupu.

Politicianul a mai menționat că toate propunerile și viziunile partenerilor de negocieri trebuie examinate într-un format larg de discuții, dar fără condiționări.

„Poziția PD se bazează pe două aspecte. Întîi de toate, am propus ca dialogul în fond să se producă fără condiții, precondiții. În al doilea rînd, le-am transmis un mesaj colegilor de la PLDM ca, începînd cu ziua de mîine, să ne așezăm la discuție toți cei din partidele proeuropene. Sînt poziții, idei, viziuni care trebuie discutate cu toți împreună. Am înțeles că această propunere este acceptată în fond de PLDM. Trebuie să găsim un compromis, noi ne dorim atingerea unor rezultate concrete”, a adăugat liderul PD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?