Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Candu, chemat la raport

19 noi. 2015,, 11:10   Puterea
2659 2

Candu, chemat la raport
Foto: noi.md

Deputații fracțiunii liberal-democrate i-au cerut astăzi spicherului Andrian Candu să prezinte un raport pe marginea rezultatelor vizitei efectuate la Bruxelles. Demersul a parvenit de la parlamentarul Tudor Deliu, informează NOI.md.

„Domnule Candu, ați efectuat o vizită în Parlamentul European. Nu ați fost acolo ca persoană privată, dar în calitate de președintele al Parlamentului. Ne-ați reprezentat pe toți noi în Parlamentului European. Mass-media a tratat această vizită diferit – unii în culori roz, alții în culori mai sumbre. Vrem să auzim din prima sursă ce întrebări v-au fost adresate de către oficialii europeni și ce răspunsuri ați dat”, a spus Tudor Deliu.

Andrian Candu a precizat că va prezenta informația solicitată mîine, de la tribuna Parlamentului. „Secretariatul să pregătească stenogramele cu declaraţiile din Parlamentul European”, a precizat Candu.

Precizăm că președintele Parlamentului a efectuat în această săptămînă o vizită la Bruxelles, unde a abordat situația internă din Republica Moldova. Partenerii europeni nu au împărtășit însă entuziasmul lui Andrian Candu, adresîndu-i o serie de întrebări legate de lupta cu corupția și presupusele succese înregistrate la acest capitol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?