X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Afacerea secolului în IT: Dell cumpără EMC pentru $ 67 de miliarde, iar premiul Dell în Europa de Sud-Est a revenit unei companii moldovenești (FOTO) ©

18 noi. 2015,, 13:45   PROMO
2047 1
ИТ-сделка века: Dell покупает EMC за 67 млрд $, и награда Dell в регионе юго-восточной Европы досталась молдавской компании
Foto: noi.md
Producătorul de tehnică pentru calculatoare „Dell” și compania „EMC Corporation”, specializată în livrarea produselor și oferirea serviciilor și soluțiilor pentru stocarea și gestionarea informației, au ajuns la un acord de fuzionare. În urma tranzacției record în valoare de 67 de miliarde de dolari, cele două companii vor fuziona într-o puternică structură de afaceri.

Michael Dell a calificat viitoarea fuziune cu „EMC” drept „combinație de vis”, în care VMware și VCE vor fi cheia pentru creșterea și dominarea la o scară mai largă a companiei „Dell” pe piața de astăzi și de viitor a centrelor de procesare a datelor. Într-un interviu pentru agenția „Bloomberg”, acordat în cadrul Conferinței DellWorld, fondatorul și principalul administrator al companiei a subliniat că, în urma acestei tranzacții, „Dell” se poziționează extrem de bine pentru sectorul IT de mîine.

În Republica Moldova partener autorizat al „Dell” este compania „DAAC System Integrator”. Echipa „DAAC System Integrator” a participat, în noiembrie curent, la conferința anuală „EMEA Dell Solutions Conference”, unde a primit premiul corporației „Dell Region Winner 2015” pentru cel mai bun partener al „Dell” în Europa de Sud-Est. La conferință și ceremonia de premiere a participat conducerea „Dell” în frunte cu Michel Dell, precum și peste 500 de reprezentanți ai companiilor partenere ale „Dell” din 60 de țări.

Vorbind despre premiul obținut, directorul general al companiei „DAAC System Integrator”, Sergiu Ghincu, a menționat: „«DAAC System Integrator» este partener autorizat al companiei «Dell» mai bine de 20 de ani, timp în care au fost realizate cu succes o mulțime de proiecte majore și complicate din punct de vedere tehnologic, cu aplicarea produselor «Dell». Victoria în nominalizarea «Cel mai bun partener regional» este rezultatul realizării cu succes a planului de dezvoltare a companiei noastre în calitate de integrator de sistem și furnizor se servicii IT, precum și după deschiderea celui mai mare centru de servicii IT din Moldova”.

Despre compania „Dell”

Compania „Dell” ține cont de doleanțele clienților săi și propune tehnologii și servicii inovaționale, oferind noi posibilități (The Power To Do More). Informații mai detaliate pot fi găsite pe site-ul www.dell.com. După încheierea tranzacției cu „EMC”, „Dell” va deveni cea mai mare companie privată IT din lume.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?