X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Sturza: După drama de la Paris, Europa nu va mai fi la fel

16 noi. 2015,, 11:10   Parerile expertilor
1203 4

Sturza: După drama de la Paris, Europa nu va mai fi la fel
Foto : mesiascop.ro

Fostul premier Ion Sturza afirmă că după tragedia produsă vinerea trecută în capitala franceză, e nevoie ca europenii să dea dovadă de solidaritate și unitate. Potrivit lui, pe fundalul tragediilor care au zguduit în ultima perioadă Europa și Rusia, „îți dai seama cît de mărunte și penibile sînt «elitele» moldovenești”, notează NOI.md.

Omul de afaceri a anunțat că va participa în timpul apropiat la un forum internațional pe teme de securitate, organizat la Istanbul.

„După tragedia de la Paris, familia mi-a spus că poate nu este cazul. E o zonă plină de nesiguranță. Un loc unde se vor strînge împreună lideri politici, conducători militari, diplomați, creștini, musulmani, iudei. O țintă perfectă pentru barbari…Le-am spus că voi merge neapărat. Pentru că trebuie să vorbim, să dialogăm. Pentru că trebuie să acționăm împreună, demonstrînd solidaritate și unitate. Altfel vom fi învinși de cel mai mare dușman – frica! Un lucru este cert: după drama de la Paris, Europa nu va mai fi la fel, noi europenii, nu vom mai fi la fel...”, a scrisa Sturza pe o rețea de socializare.

În context, fostul demnitar și-a reiterat poziția critică față de calitatea clasei politice moldovenești.

„Pe fundalul tragediilor din România, Franța, Rusia, drama refugiaților, îți dai seama cît de mărunte și penibile sînt «elitele» moldovenești, care fură țara ca niște găinari ordinari, plimbîndu-și fundurile în mașini de lux și avioane private…Trist...”, a adăugat Ion Sturza.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?