X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Voronin: Nu sîntem gata să ne implicăm alături de alte partide la guvernare

12 noi. 2015,, 11:04   Puterea
1563 4

Voronin: Nu sîntem gata să ne implicăm alături de alte partide la guvernare
Foto: agora.md

Partidul Comuniștilor nu va semna niciun fel de acord de constituire a unei coaliții de guvernare și nici nu va susține un guvern minoritar. Declarația a fost făcută de liderul formațiunii, Vladimir Voronin, în cadrul unui interviu acordat postului Publika TV, notează NOI.md.

„Noi cu ce ocazie să semnăm vreun acord? PCRM nu va susține crearea unui guvern minoritar. Din păcate, guvernul minoritar din start se simte cam șchiop și nu-i reușește niciun fel de activitate. Nu sîntem acum pregătiți de guvernare, nu sîntem gata să participăm cu alte partide la guvernare”, a menționat Voronin.

În opinia politicianului, criza politică cu care se confruntă țara trebuie privită prin prisma alegerii șefului statului. „Considerăm că crearea unei noi alianţe trebuie să asigure voturile necesare pentru alegerea şefului statului”.

Comentînd situația în care se află PLDM, Vladimir Voronin a menționat că refuzul formațiunii de a participa la guvernare va avea consecințe nefaste pentru acest partid.

„Sînt supărați, spun că nu participă la formarea guvernului, dar dacă n-o vor face, vor ajunge la fundul rîpei. PLDM este astăzi, de fapt, într-un impas. Participînd la guvernare, într-un fel sau altul, au posibilitatea să dovedească că nu toți dintre ei sînt persecutați, nu toți au fost de acord cu politica promovată pînă acum de conducerea de vîrf a PLDM”, a punctat Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?