X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Trei primari liberal-democrați părăsesc partidul (DOC)

9 noi. 2015,, 17:34  
1080 3

Trei primari liberal-democrați părăsesc partidul
Foto: trm.md

Primarii comunelor Budești, Ciorescu și Colonița au anunțat astăzi că se retrag din PLDM. Este vorba despre Nina Costiuc, Ion Scripnic și Angela Zaporojan, care și-au argumentat decizia prin faptul că formațiunea ar acționa împotriva intereselor țării, notează NOI.md.

„Am luat această decizie după ce am constatat că partidul din care am făcut parte s-a transformat într-o umbră politică, care ascunde furturi și fapte de corupție, care acționează împotriva intereselor Republicii Moldova și ale cetățenilor ei. Sîntem convinși de calitatea îndoielnică a conducerii PLDM, după ce am asistat la izbucnirea unor scandaluri de corupție fără precedent în Republica Moldova și în regiune, scandaluri care au zguduit partidul nostru și care au lipit simbolul PLDM de «jaful secolului», se arată în declarația celor trei primari.

Cei trei edili acuză conducerea PLDM de faptul că a poziționat formațiunea „de partea celor care sfidează legea și statul de drept”.

„În aceste zile PLDM arată din nou că este interesat doar de ascunderea miliardului. Blocarea negocierilor pentru formarea unui guvern proeuropean este o acțiune periculoasă, care ar putea afecta drumul țării către Uniunea Europeană”, se mai menționează în declarație.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?