Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Streleț după ședința biroului politic: Nu vreau să mai aud de democrați

2 noi. 2015,, 08:25   Politică
4790 4

Streleț după ședința biroului politic: Nu vreau să mai aud de democrați
Foto : noi.md

„Liberal-democrații vor decide dacă vor participa sau nu la formarea coaliției după ședința Consiliului Național Politic care va avea loc săptămâna viitoare”. Declarația a fost făcută cu puțin timp în urmă de către Valeriu Streleț după ședința biroului politic al PLDM, notează UNIMEDIA.

„Este un moment extrem de sensibil. După mine PD a comis o crimă politică votând pentru demisia unui Guvern și violând Acordul Alianței 3. Am solicitat colegilor să-și convoace consiile teritoriale și să vină la consiliul politic național cu o decizie foarte clară, asumată. În următoarele zile vom avea ședința”, a declarat Streleț.

Președintele interimar al PLDM a menționat că partidul nu va participa la negocierile inițiate de PD până nu va avea loc ședința Consiliului Politic Național unde se va lua decizia finală.

„Opiniile sunt diferite pe interiorul partidului. Odată ce și-au asumat această starie de haos, democrații să fie pregătiți pentru orice scenarii cu participarea sau nu a PLDM. Nu mai vreau să aud de democrați deloc acum”, a precizat vicepreședintele formațiunii Valeriu Streleț.

UNIMEDIA amintește că, joi Guvernul Streleț a fost demis cu votul a 65 de deputați din PD, PSRM și PCRM.

Ulterior, PD a fixat un termen de două săptămâni pentru formarea unei noi coaliții cu participarea partidelor pro-europene și a deputaților neafiliați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?