X 

Moldindconbank a inaugurat sediul nou al filialei „Alba Iulia” (FOTO) ©

29 oct. 2015,, 15:16   Societate
4064 0

La 28 octombrie 2015 a fost inaugurat sediul nou al filialei „Alba Iulia”, amplasat în sectorul Buiucani al capitalei, pe str. Alba Iulia 77/19 (în apropiere de piaţa comercială „Delfin”).

Dotată cu încăpere spaţioasă amenajată în stilul nou al Băncii, filiala vine să ofere clienţilor confortul şi condiţiile necesare pentru o deservire la cel mai înalt nivel. Similar altor filiale Moldindconbank, este implementat principiul ghişeului unic, prin care clienţii pot beneficia rapid de toate produsele bancare la un singur operator.

Prezent la ceremonia de inaugurare, dl Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de conducere, a declarat: „astăzi Moldindconbank continuă dezvoltarea reţelei de subdiviziuni cu încă un oficiu modern, pas ce vine să ofere un confort în plus clienţilor existenți şi posibilităţi suplimentare pentru deservirea clienţilor noi.”

În noul sediu al filialei Moldindconbank locuitorii capitalei vor beneficia de un spectru larg de produse şi servicii bancare de calitate, printre care: contractarea creditelor pentru finanţarea afacerilor şi necesităţilor personale, plasarea depozitelor, efectuarea operaţiunilor de schimb valutar, primirea sau expedierea banilor prin intermediul sistemelor de transferuri rapide, perfectarea cardurilor bancare, achitarea serviciilor comunale etc.

Mai mult, pentru comoditatea clienţilor, filiala este dotată cu un bancomat nou de tip CASH-IN, care permite alimentarea cu numerar a contului de card în MDL/USD/EUR, cît şi alte servicii utile, absolut gratis şi în orice timp al zilei (24/24).
Filiala activează şase zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 8.30 şi 16.30 (fără pauză), sîmbătă între 08:30 - 13:30 (fără pauză) şi duminica fiind zi de odihnă.

Tot de la 28 octombrie, Moldindconbank deschide oficial Agenţia nr.95 a filialei „Alba Iulia”, amplasată pe str. Alba Iulia 75, care va activa de luni până vineri, între orele 8.30 şi 16.30 (fără pauză), iar sîmbăta şi duminica zile de odihnă.

Deschiderea subdiviziunilor noi face parte din strategia Băncii de dezvoltare şi extindere a reţelei teritoriale, care în prezent cuprinde 150 oficii amplasate în toate raioanele ţării, fiind cea mai mare reţea bancară din Republica Moldova. Este de menţionat că, în mun. Chişinău activează 30 filiale şi 35 agenţii, iar în teritoriu 33 filiale şi 52 agenţii.

Vă aşteptăm cu drag în noul oficiu.

Date de contact:

Filiala „Alba Iulia”
str. Alba Iulia 77/19, MD-2071
Tel: 0 22 63 08 88, 0 22 59 39 64, 0 22 63 08 86

Director: Eugen Potîngă

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?