X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Declarațiile lui Ghimpu după ședința Consiliului AIE-3

29 oct. 2015,, 08:20   Politică
8442 12

Foto: noi.md

Președintele Partidului Liberal din Moldova, Mihai Ghimpu, susține că Alianța ar trebui să continuie ce a promis oamenilor în anul 2009. Acesta a menționat că deputații liberali nu vor vota mîine moțiunea de cenzură. Politicianul are totuși temeri că am putea asista la demiterea Guvernului Streleț.

"Să de-a Domnul să nu fie așa cum cred eu, dar mă tem să nu fie al doilea prim-ministru eliberat pentru suspiciuni de corupție. Iar asta este ceva foarte grav.Eu consider că bine ar fi să continuăm ce am promis oamenilor începînd cu 2009. Noi nu vrem și nu vom participa la examinarea moțiunii de mîine. Noi vrem continuarea cursului european, stabilitate politică. Pentru că de la asta pornesc lucrurile. E o situație complicată. Aseară am discutat că nu susținem. Noi am fost departe de astfel de acțiuni. Nu e întotdeauna cum vrem noi, liberalii", a declarat Mihai Ghimpu.

PUBLIKA.MD amintește că, în această seară Consiliul Alianţei pentru Integrare Europeană-3 s-a întrunit în ședință. Reprezentanţii PLDM, PDM şi PL au discutat despre acţiunile din şedinţa de mîine a Parlamentului, la care se va dezbate moţiunea de cenzură a Cabinetului Streleţ.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав