COVID-19 în MOLDOVA

Directorium Business Forum a întrunit atît întreprinzători tineri, cît și cu experiență ©

Directorium Business Forum a întrunit atît întreprinzători tineri, cît și cu experiență
Directorium Business Forum привлёк как опытных, так и молодых предпринимателей
Foto: noi.md
La Chișinău și-a început lucrările Directorium Business Forum. Evenimentul este organizat pentru a treia oară și se va desfășura pe parcursul a două zile. Administratorii și managerii de personal au o ocazie excelentă de a primi sugestii utile și necesare pentru afaceri de la experții în domeniu. NOI.md s-a interesat ce așteaptă participanții de la Directorium Business Forum.

Discursurile specialiștilor în domeniul gestionării personalului au provocat interes nu doar în rîndul oamenilor de afaceri cu experiență, dar și printre întreprinzătorii începători. Astfel, conducătorul Clubului Tinerilor Businessmeni, Amir Altman, a menționat că unul dintre motivele principale pentru vizitarea acestui eveniment este stabilirea unor relații. „În țara noastră relațiile rezolvă totul, de aceea pentru tinerii antreprenori este foarte important să participe la conferințele la care pot face cunoștință cu manageri mai experimentați, mai ales dacă aceștia se adună în număr mare într-un singur loc. În acest sens, Directorium Business Forum reprezintă o platformă excelentă”, a spus Altman.

„Nivelul de pregătire a managerilor crește datorită organizării unui număr destul de mare de seminare, conferințe, master-classuri. Tinerii antreprenori manifestă o mare dorință de a prelua experiența oamenilor de afaceri și managerilor din alte țări. Noi am vizitat master-classuri organizate de experți din Rusia, Belarus, Ucraina și Israel. Noi avem manageri tineri care au studiat în alte țări și au revenit acasă, implementînd aici toate cunoștințele căpătate peste hotare”.

Tînărul director al companiei „DotFines”, Olga Maslova, care la fel face parte din Clubul Tinerilor Businessmeni, se așteaptă la mulți participanți interesanți, dar în primul rînd la managerul partener al companiei „R&P Consulting”, Maxim Potașev, care este mai cunoscut după jocul televizat „Ce? Unde? Cînd?”. Olga Maslova consideră că antreprenorii vor găsi multă informație utilă la acest eveniment.

Cofondatorul și directorul de marketing al companiei ruse „Krosstu.com” Roman Tarasenko participă la acest forum pentru prima dată, însă a auzit despre potențialul înalt al tinerilor întreprinzători din Moldova. „Prin discursul meu și activitățile în grup, mă voi strădui să fac tot posibilul pentru a motiva oamenii să atingă rezultate maxime”, a spus managerul, adăugînd că în discursul său va prezenta tema „Cum să faci prețuri pe placul clienților”, sperînd că va trezi un interes deosebit în rîndul tinerilor antreprenori, care mult mai ușor asimilează soluțiile inovaționale în afaceri.

În cadrul forumului sînt prevăzute atît discursuri teoretice, cît și seminare practice. Pe parcursul celor două zile, la eveniment sînt așteptate 350 de persoane. Directorium Business Forum se desfășoară în „Park Residence” (str. Trandafirilor, 4).
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load