Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

„Caravita” datorează companiei lui Streleț nouă milioane de lei

27 oct. 2015,, 11:02   Economie
4719 1

„Caravita” datorează companiei lui Streleț nouă milioane de lei
Foto : newsmoldova.md

Compania „Caravita”, al cărui beneficiar ar fi Vlad Filat, datorează firmei „Bioprotect”, fondate de Valeriu Streleț, nouă milioane de lei. Informația a fost făcută publică de premier în cadrul unei emisiuni televizate, informează NOI.md.

„Nu sînt partener de afaceri cu Vlad Filat, este o confuzie. Nu dețin cotă-parte în afacerile lui Vlad Filat. Compania pe care am fondat-o, dar pe care nu o mai administrez din 2009, a făcut livrări către «Caravita», care nu au fost plătite. Din cîte înțeleg, restanța de plată față de compania pe care am fondat-o eu este în jur de nouă milioane de lei, este datoria integrală pentru 2015”, a explicat Streleț.

Totodată, premierul a menționat că, dacă liderul PLDM nu-și va putea demonstra nevinovăția în instanțele de judecată naționale, va apela la cele internaționale. Premierul pune la îndoială informația care se conține în denunțul făcut de Ilan Șor împotriva lui Vlad Filat.

„Este o încercare de a-și salva propria piele. Este evident că Șor este figura centrală în toate aceste tertipuri și făcături. Este o încercare de a turna în capul lui Vlad Filat toate problemele”, a punctat Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?