X 

Cei mai activi voluntari din Moldova vor fi premiați

25 oct. 2015,, 12:30   Societate
3040 0
Самые активные волонтеры будут премированы
Foto: blogspot.com
Pe 6 decembrie curent, la Chișinău se va desfășura ediția a XIII-a a Festivalului Voluntarilor. Însă pînă atunci doritorii de a participa trebuie să se grăbească pentru ca pînă la 22 noiembrie să-și depună dosarele, informează NOI.md.

La concurs pot participa voluntari de orice vîrstă, organizații, companii și grupuri de inițiativă ce promovează voluntariatul. Participanții pot depune dosarele la una dintre categoriile anunțate de organizatorii evenimentului: „Cel mai activ voluntar”, „Cel mai activ coordonator de voluntari”, „Voluntariat corporativ”, „Cel mai activ voluntar internațional”, „Voluntariatul promovat prin intermediul multimedia, secțiune foto și video” și altele. Fiecare participant poate să se înscrie concomitent la mai multe categorii de concurs.
Potrivit organizatorilor, perioada de depunere a dosarelor este 13 octombrie – 22 noiembrie. Iar la 6 decembrie vor fi anunțați cîștigătorii, care se vor alege cu premii bănești, diplome și cadouri.

„Festivalul Voluntarilor” este un eveniment organizat anual începînd cu 2003, avînd menirea de a recunoaște public meritele voluntarilor din Republica Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?