X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1423
Preşedintele stiri: 4130

Procurorii CNA au fost bruscaţi la şedinţa de judecată a lui Vlad Filat

19 oct. 2015,, 15:30   Societate
4750 2

Foto: publika.md

"Atmosfera de la Judecătoria Buiucani a fost stresantă şi chiar şi cei care investighează cazul lui Vlad Filat au fost bruscaţi". Declaraţia aparţine procurorului CNA Andriana Beţişor ca răspuns la întrebarea unui jurnalist dacă s-au luat măsuri în cazul comportamentului neadecvat al unuia dintre ofiţerii mascaţi prezent duminică la Judecătoria Buiucani acolo unde procurorii au cerut mandat de arest de 30 pentru Vlad Filat.

"Îmi cer scuze pentru anumite aspecte care au deranjat. Era o situaţie ieşită din comun, mai ales că sîmbătă şi noi cei care făceam parte din grupul de investigaţie am fost bruscaţi într-o oarecare măsură. Ne-am simţit şi noi lezaţi", a declarat procurorul CNA, Adriana Beţişor.

Totodată, şeful direcţiei urmărire penală a CNA, Bogdan Zumbreanu, a cerut ca jurnaliştii să prezinte probe video şi dovezi pentru a întreprinde acţiunile necesare pentru a elucida situaţia conflictuală conform legislaţiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав