X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

Procurorii au găsit probe care confirmă autodenunțul lui Shor

18 oct. 2015,, 09:31   Societate
7897 2
Foto: sputnik.md
Deputatul Vlad Filat are statut de învinuit în dosarul fraudelor din sistemul financiar-bancar. Despre asta a anunțat avocatul liderului PLDM. La rândul său, procurorul Adriana Bețișor a anunţat că anchetatorii cere 30 de zile de arest preventiv pentru fostul premier.

Întrebată despre audierea unor martori, Adriana Beţişor a spus:

"Au fost interogaţi martori şi vor mai fi interogaţi alţii. Urmează să facem o invetigaţie în ansamblu pe fiecare aspect care prezintă importanţă pentru obiectul examinării cauzei penale. Este o cauză destul de complexă. Lucrăm un grup enorm de urmărire penală".Cât priveşte înscrisurile găsite, Beţişor a spus:

"Sunt înscrisuri care atestă aspecte, inclusiv cu companiile care au figurat în cazul fraudelor de la BEM".

Fiind întrebată de statutul pe care îl are Ilan Shor, Beţişor a spus:

"Să facem o disensiune clară în ceea ce priveşte Ilan Shor. El este învinuit într-o cauză penală, acolo unde Procuratura Anticorupţie după cum foarte bine cunoaşteţi a depus demers prin care a solicitat măsura preventivă, aplicarea măsurii preventive în mod analogic şi faţă de acesta. Însă în cauza în care investigăm acum cauza Filat, respectiv dânsul are un alt statul procesual. Reieşind din faptul că legea îi permite nemijlocit ca în cazul în care o persoană care vine şi face un denunţ cu privire la o infracţiune cu privire la o infracţiune de corupţie, până ca organul de urmărire penală să afle despre aceste circumstanţe, el beneficiază de alte protecţii. Nu faceţi o încurcătură între cazul Shor, care este în procedură şi când îl vom expedia în judecată veţi afla, şi cazul care este acum la moment ".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав