X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Ghimpu îi cere lui Năstase să nu-i citească lecții

14 oct. 2015,, 16:50   Politică
7551 5
Гимпу требует Нэстасе не читать лекции
Foto: noi.md
Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, nu are de gînd să-l asculte pe Andrei Năstase. Astfel a recționat politicianul la discursul prea lung, în opinia sa, a președintelui Consiliului Marii Adunări Naționale, în cadrul Primului Forum Public, informează NOI.md.

Andrei Năstase a prezentat declarația prin care protestatarii cer mai multe revendicări care în opinia lor ar aduce stabilitate în țară. Considerînd că Năstase a depășit timpul (din start s-a anunțat că fiecare vorbitor trebuie să se încadreze în 5 minute), Ghimpu l-a întrerupt: „Și cît să mai ascultăm lecția dumneavoastră?! Noi cunoaștem foarte bine textele documentelor voastre. Oare pentru aceasta ne-am adunat, să vă ascultăm lecțiile?”. În replică, unul din participanții la eveniment a declarat: „Domnule Ghimpu, noi doar vă ascultăm timp de 10 ani!”

Năstase nu a reacționat la replica lui Ghimpu și și-a continuat discursul. Protestatarii le-au înaintat autorităților un ultimatum: revendicările trebuie îndeplinite pînă la 30 noiembrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?