X 
Cutremure stiri: 506

Activiştii lui Usatîi au blocat circulaţia în centrul Capitalei

12 oct. 2015,, 08:15   Societate
3949 5
Foto: pan.md
Liderul formaţiunii "Partidul Nostru" a promis că în scurt timp maşinile de pe bulevardul Ştefacn Cel Mare vor pleca, iar circulaţia rutieră va fi reluată.

Directorul Direcţiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci a declarat: "Sîntem foarte întristaţi de ce s-a întîmplat în această dimineaţă. Ne-am implicat operativ şi am efectuat direcţionarea tuturor rutelor. Se circulă pe un traseu modificat. Evident că este un disconfort pentru toţi şi este o situaţie stupidă. Mizăm că în ţara asta există o lege care să reglementeze astfel de situaţii. Despre boclarea bulevardului am aflat la ora 05:00, poliţia a avut grijă să ne informeze. Pentru noi este foarte greu să asigurăm cu transport municipalitatea".

Activiştii formaţiunii "Partidul Nostru", condus de Renato Usatîi, au blocat, în această dimineaţă, circulaţia în centrul Capitalei.

Aceştia au venit cu sute de maşini pe care le-au parcat pe bulevardul Ştefan cel Mare, în perimetrul străzilor Bănulescu Bodoni și Serghei Lazo.

Zona a fost încercuită de poliţie, iar traficul rutier a fost redirecţionat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав