X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Cinci suporteri ruși, bătuți până la sânge de combatanții de pe Nistru, după ce i-au agresat verbal

10 oct. 2015,, 10:20   Societate
5811 1

Foto: realitatea.md

Bătaie cu sânge între câțiva suporteri ruși și combatanții de pe Nistru din ”Orășelul Demnității”. Incidentul s-a produs cu puțin timp în urmă, în centrul capitalei.

Șeful serviciului de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Adrian Jovmir, a declarat pentru Realitatea.md că respectivul conflict s-a iscat între cinci cetățeni ruși, aflați în stare de ebrietate, și câțiva protestatari din centrul capitalei. Rușii i-au agresat verbal pe cei din PMAN, provocând un conflict violent, iar suporterii au fost bătuți până la sânge.

Poliția a intervenit imediat la fața locului și a reținut trei persoane, alți doi cetățeni ruși au reușit să fugă. Cei trei indivizi de 27, 29 și, respectiv, 32 de ani au fost duși la Inspectoratul de poliție Buiucani. În acest sens, urmează să fie sesizat și Biroul Migrație și Azil, dat fiind faptul că au fost implicați cetățeni străini.

Informația a fost confirmată și de Chiril Moțpan, membru al Consiliului Marii Adunări Naţionale al Platformei DA. Potrivit lui, unul dintre cetățenii ruși a scos un spray iritant lacrimogen, ceea ce a provocat conflictul.

După acest incident, protestatarii au chemat în PMAN mai mulți participanţi la conflictul armat de pe Nistru și au informat ministrul de Interne, Oleg Balan, despre posibile altercații între manifestanți și suporterii ruși.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?