X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

B2B Expo – mai multă comunicație, informație și servicii (VIDEO)

30 sep. 2015,, 17:30   Business
4670 3

B2B Expo – mai multă comunicație, informație și servicii (VIDEO)
Foto : noi.md

În perioada 30 septembrie – 2 octombrie curent, la C.I.E „Moldexpo” se desfășoară Expoziția-forum internațional B2B Expo. Evenimentul se află la cea de-a III-a ediție, relatează NOI.md.

La această expoziție participă 14 companii din Lituania, două companii din România și 35 – din Republica Moldova. Acestea oferă cele mai calitative și necesare servicii în domeniul businessului.

„În cadrul expoziției veți găsi tot de ce aveți nevoie pentru a crește și dezvolta o afacere. Genericul ediției din anul acesta este «Comunication», unde se vor prezenta instrumente pentru online comunication și offline comunication”, a declarat pentru NOI.md Natalia Ivanov, conducătoarea proiectului B2B Expo.
Potrivit sursei, la expoziție vor putea găsi informația și serviciile necesare atît cei din domeniul afacerilor, care sînt abia la început, cît și cei care s-au format deja ca o celulă a businessului.

O mare majoritate a companiilor prezente la expoziție, organizează treninguri, seminare, consultanță în domeniul afacerilor.

„Este o platformă bună de comunicare, de întîlnire între prestatorii de servicii în diferite domenii, cu mediul de afaceri, care este utilizatorul acestora. Important este ca în baza acestor întîlniri prestatorii să atragă clienți noi, care vor fi mai competitivi, vor avea posibilitatea să acceseze și alte piețe de desfacere”, a menționat viceministrul Economiei Vitalie Iurcu.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?