Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Putin: Daca tara ma vrea, mai stau patru ani la Kremlin!

29 sep. 2015,, 19:00   Externe
4957 1

Foto: lenta.ru

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca sederea lui in fruntea statului nu va incalca prevederile constitutionale, dar ca nu este convins ca se va folosi in totalitate de dreptul sau constitutional: acest lucru va depinde de situatia concreta din tara, de dorinta cetatenilor, dar si de conjunctura internationala si de propria stare de spirit.

"Cat de mult, depinde de doua circumstante. Prima vizeaza, fara indoiala, regulile prevazute de Legea fundamentala, care nu vor fi cu siguranta incalcate de mine. Dar nu sunt inca foarte sigur daca voi folosi acest drept constitutional. Acest lucru va depinde de situatia concreta din tara, de dorinta cetatenilor, dar si de contextul international si de propria stare de spirit", a spus Putin intr-un interviu acordat presei americane.

Intrebat cum si-ar dori sa vada Rusia dupa plecarea lui de la Kremlin, el a declarat: "Rusia trebuie sa fie competitiva, cu o economie stabila, cu un sistem social si politic dezvoltat, flexibil la schimbarile din interiorul tarii si din afara ei". Putin a precizat ca Rusia trebuie sa fie in masura sa-si apere interesele si sa influenteze asupra proceselor importante pentru ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?