Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Constantin Cheianu lansează o nouă carte

29 sep. 2015,, 16:15   Societate
2965 0

Foto: publika.md

Astăzi, în incinta Librăriei din Centru, va avea loc lansarea unui nou volum semnat de jurnalistul Constantin Cheianu, transmite NOI.md.

Începînd cu ora 18.15, va avea loc ceremonia de lansare a volumului „Teatru” (antologie de piese), semnat de Constantin Cheianu.

La eveniment, alături de autor vor mai participa criticul de teatru Valentina Tăzlăuanu, regizorul Sandu Grecu, scriitorul Vitalie Ciobanu.

„Despre Constantin Cheianu se pot spune multe: e dramaturg și prozator, critic de teatru și publicist, jurnalist TV și amator al vieții culturale. Este activ implicat în actualitatea politică și socială: vorbește, comentează, ia atitudini, nu refuză nicio provocare din care at putea extrage o sugestie utilă pentru vreun text sau o piesă de teatru, absoarbe cotidianul prin toți porii lui. O fire proteică, dilematică, neliniștită, nu tocmai pe placul conaționalilor noștri inerți. Mai pe scurt: un interlocutor de calitate, un coleg ce prețuiește deliciile conversației și traficului de idei, pentru că nu se știe niciodată cum pot rodi ele într-o minte ascuțită”, afirmă Vitalie Ciobanu despre Constantin Cheianu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?