X 
Cutremure stiri: 506

Nagherneak: Greșeala forțelor de protest este că ele pornesc de la negare

28 sep. 2015,, 16:15   Politică
4068 2
Нагерняк: Недостаток протестных сил в том, что они исходят из отрицания
Foto: rutv.ru
Expertul din Rusia Iuri Nagherneak consideră că principalul neajuns al protestatarilor de la Chișinău este faptul că ei nu au elaborat un program detaliat de acțiuni și pornesc doar de la negarea actualei puteri. El și-a exprimat această opinie în cadrul punții-video „Protestul din Moldova al forțelor de centru-stînga: scopuri și perspective”, transmite NOI.md.

Potrivit spuselor analistului, forțele de centru-stînga trebuie să țină minte că, „atunci, cînd Constituția este încălcată de forțele de dreapta, observatorii occidentali tratează acest lucru cu neglijență”. „Va fi însă suficient ca voi, cei de stînga, „să atentați” la Legea fundamentală a țării, cum imediat „partenerii” din Occident vor observa orice firicel de praf din ochiul vostru”, s-a adresat el lui Dodon și Usatîi.

„Pentru a construi ceva nou pe ruine, trebuie să dispuneți de mijloace financiare, specialiști și program detaliat de acțiuni”, a conchis Nagherneak.

Iuri Nagherneak este directorul general al Fondului internațional de sprijin al dezvoltării culturii, științei și educației „Umanism, progres și ordine de drept” (Moscova).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав