X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Pe siteul lui Poroșenco a apărut o petiție despre „demiterea imediată” a lui Iațeniuk

28 sep. 2015,, 14:53   Externe
6795 4
Foto: lenta.ru
Pe siteul oficial al președintelui ucrainean Piotr Poroșenko astăzi a apărut o petiție cu revendicarea de a-l demite pe premierul Arseni Iațeniuk. Autorul ei este cetățeanul Ucrainei Vladimir Podlubnîi, care „insistă asupra faptului că aceasta trebuie să se producă imediat, fără a aștepta alegerile locale”.

În opinia lui, Iațeniuk nu face față obligațiilor sale, în munca lui sînt multe neajunsuri. Autorul petiției menționează că Iațeniuk este responsabil de faptul că în Ucraina sînt un nivel diminuat de trai, salarii minime și pensii mizerabile, există alte probleme în țară.

Această petiție poate fi semnată încă 91 de zile, ea trebuie să adune 25 mii de semnături (deocamdată a acumulat doar 69), atunci ea va fi examinată de administrația președintelui Ucrainei. Aceasta însă nu semnifică că rezoluția va fi pozitivă.

După ce a apărut un atare siteu al președintelui Ucrainei (analogic cu petițiile, pe care le primește Casa Albă a SUA), au fost înaintate o mulțime de petiții, inclusiv unele foarte ridicole.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?