„ROBBY”- Mezeluri pentru copii. Noile produse marca ROGOB (VIDEO) ©

25 sep. 2015,, 10:05   Societate
6144 0

Compania ROGOB îşi surprinde consumatorii cu o gamă de produse din carne pentru cei micuţi. Noile produse ROBBY sunt de o calitate superioară şi concepute reieşind din cerinţele speciale ale regimului alimentar al copiilor.

Potrivit reprezentanţilor companiei, noua gamă de produse este inedită pentru piaţa din Republica Moldova prin tehnologia nouă de fabricare şi prin compoziţia acestora şi în mod sigur îi va impresiona pe cei micuţi. „Gama ROBBY conţine patru produse din categoria mezelurilor fierte: Parizer, Şuncă, Safalade şi Crenvurştii”, a declarat Valentin Dubrovschi, directorul de Marketing de la ROGOB.

Specialiştii afirmă că aceste produse sunt inofensive şi chiar recomandate pentru copiii, pentru că ingredientul principal este carnea bine aleasă - un produs bogat în proteine şi cu un nivel scăzut de grăsimi.

În procesul de preparare a mezelurilor ROBBY se utilizează carne proaspătă de o calitate superioară, iar produsul finit nu conţine glutamaţi (potenţiatori de gust şi aromă), fosfaţi, conservanţi şi coloranţi.

De asemenea, produsele ROBBY au un nivel scăzut de grăsimi, în procesul de fabricare ale acestora fiind pus accentul în selectarea minuţioasă a cărnii. „Suntem mereu în căutarea unor soluţii pentru consumatorii noştri şi de această dată oferim o soluţie pentru părinţii preocupaţi de hrana sănătoasă pentru copii. Ştim cât de importantă este alimentaţia sănătoasă pentru cei mici, din acest motiv am creat produse inofensive ca compoziţie, însă cu valori nutritive şi energetice sănătoase, păstrând în acelaşi timp gustul delicat al mezelurilor. Astfel, mezelurile ROBBY sunt adorate de cei micuţi”, a subliniat Valentin Dubrovschi, directorul de Marketing de la ROGOB.

Dar cine este Robby?

Robby este imaginea noii game de produse dedicată copiilor. El este prietenul micilor eroi, care îi îndeamnă să mănânce sănătos şi gustos. Robby este prietenos, vesel, energic şi haios – aşa cum le place copiilor.

Precizăm că, produsele ROBBY pot fi deja găsite în toate magazinele specializate ROGOB iar în perioada 22 – 27 septembrie are loc degustaţia de produs, la care cu drag sunt invitaţi părinţii cu copiii lor.

Amintim că, ROGOB este cea mai mare întreprindere de prelucrare a cărnii din Republica Moldova cu o tradiţie în producerea mezelurilor care a început în anul 1997. În anul 2013, întreprinderea a deschis cea mai modernă fabrică de mezeluri din Moldova, de model european, care se conformează tuturor normelor sanitare şi standardelor de calitate europeană.

La moment, produsele companiei sunt comercializate în peste 3.400 de puncte de vânzare din întreaga ţară, precum şi în propria reţea de magazine specializate care constă la moment din 13 magazine.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?