X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

În Republica Moldova a avut loc cel de-al 4-lea turneu Media & Marketing Golf Cupa Moldovei 2015 (FOTO) ©

22 sep. 2015,, 16:10   Societate
2942 0
Foto: noi.md
Pe data 19 septembrie 2015, în pofida caniculei din luna august și concurenței din partea evenimentelor – Ziua Aviației Civile si festivalului Bostaniada, clubul nostru de golf Merops Park, a fost gazda pentru mai mulți iubitori ai golfului din comunitatea mass-media si marketing din Moldova. În acest an aniversar (Asociația golfului sarbatorește 20 de ani de la fondare), ca niciodada au fost mulți participanți, incit timpul regulamentar dedicate jocului a fost prelungit cu 2 ore. Confirmarea de participare la turneu a venit din partea a 70 de participanți din cei 83 înregistrați. și 10 persoane au venit inafara listei. Card de jucator a fost luat de 68 de personae din care 59 au jucat golf!!! A fost un record absolut de la începutul turneului dat.

Dar acestea nu au fost toate surprizele ultimul turneu. Singura Câștigătorul din șase nominalizari a devenit SUHANOVA Svetlana ("Komsomolskaia Pravda în Moldova"), la categoria "Presa", careia de asemenea ia fost acordat și titlul bine meritat de "Lady Golf Moldova 2015".

Surpriza cea mare a fost câștigătorul la categoria "Marketing". Nu numai că a concurat în grupul cel mai competitiv (21 participanți) dar a și câștigat cu un scor de invidiat (a trecut cupa PAR-3 în patru miscări – doar cu o lovirura mai mult decit este permis). Luînd în considerație lipsa restricției de vîrstă, el a fost cistigător absolute în grupa sa de virsta de 5 ani! În Moldova crește al nostru Taiger Woods, în caz ca părinții căștigătorului vor dori să dezvolte talentul si abilitățile lui față de golf.

Câștigător absolut al turneului a devenit FOSA Alexandru (Prime), trecând traseul PAR-3, timp de 3 hit-uri. Tot el a primit cadou legendara valiză cu mini-golf de la Asociația de Golf a Moldovei și Agenția de publicitate Promotion Group.

Organizatorii ai evenimentului au fost Asociația de Golf a RM, Parc Communications, central de sănătate Physioline si agentie de publicitate Promotion Group. Acest turneu este un proiect de autor al vice-presedintelui al Asociatiei de Golf RM Dl Pavel Sidorenko, care de asemenea este și director al agenția de publicitate Promotion Group. Ideea evenimentului el a împrumutat-o de la Kiev, unde cu acest eveniment se deschide și finalizează sezonul jocului de golf de teren.

Moldova susține și sportivii din Federația RM de tir cu arcul, reprezentantul căreia Dan Olaru a devenit căstigător în categoria sa.

Printre serviciile centrului de sănătate Physioline sunt antrenamente cu aparate Hypoxi de vacuum și compresie, procedure SPA și asa de indragite de sportivi - antrenamente cu electro mio stimulare cu aparatul german Miha Bodytec (EMS Fitness) de 20 de minute pe săptămînă, cu un antrenor personal.

Un alt prieten constant al sportivilor - partener al evenimentelor noastre - Centrul de reabilitare Kineto +. În această zi, toți oaspeții și participanții băut un căte un litru de apă AquaMeldava. Surpriza plăcută pentru toți au fost pizzele fierbinți de la Pițeria Berlusconi comandate în afara razei orașului . Cei mai tineri participanți au primit premii de la magazinul de articole sportive Maugli.md.

Certificate de cumpărare gratuite au fost oferite câștigătorilor de producătorul de mezeluri din produse naturale, fără conservanți și OMG-uri de Carlean Carne și magazinul de produse chimice de uz casnic pentru piața europeană Top Brands. Pentru susținători alimente sănătoase a fost o surpriza placută a primi produsele firmei "Di &Di " de la reprezenta lor în Republica Moldova - Dietshop.pg.md. În plus, câștigătorii au primit premii de la Berlusconi – cărți de discount și pizze cadou, abonamente la clubul de sport și fitness Alexia si de la centrul de frumusețe Epicenter Impuls.

Punctul culminant a fost performanța maestrului în Tai Chi, cu staj de 25 de ani, Serghei Novik (Taichi.md ) și degustare de ceai de la Budha Club, care de asemenea au oferit premii și certificate la degustare de ceai pentru câștigători.

Toată lumea au avut ocazia să încerce funcționarea silențioasă și să facă o plimbare cu scuter electric de la Escooter.pg.md, scutere care au ajuns, au fost testate și au plecat fără reincarnare (clubul nostru se afla la 25 km de Chișinău) înapoi la punctul de plecare.

Sidorenko Pavel a făcut o declarație de schimbare în regulile de participare pentru anul viitor:

În primul rând, la eveniment va fi un dress cod al jucătorilor de golf. Pe teren, jucătorii nu vor fi tolerate în blugi și tricouri. Avem nevoie de un tricou cu guler, un tricou polo sau o cămașă si pantaloni scurți dar nu pantaloni sportivi și dresuri. Pe tocuri de această dată nu a fost nici un jucător. Puteți comanda un tricou cu logo-urile participanților și culorile companiei deja de acum.

În al doilea rând, numărul de participanți va fi limitat la 45 sau 60 de personae, respective timpul jocului va fi de până la 12.30 sau 14.00. În cazul unui număr mare de participanți vom efectua un turneu de calificare și apoi va fi un turneu final format din 6 echipe de 5 jucători. Acestea sunt niște reguli prevendive, dar în cazul unui număr mare de doritori, o sa le aplicăm, pentru ca toti sa aibă șansa sa joace golf.

În al treilea rând, este propunerea de revenire la trecerea repetată a celor trei găuri. Așa cum a fost la primul turneu.

În al patrulea rând, participanții la al 5 turneu , cu două săptămâni înainte de eveniment , vor avea o reducere de 50% la antrenamente în timpul săptămânii. Iar la moment - reducere de 50% la antrenamente în timpul săptămînii li se oferă tuturor participanților la cel de-al 4-a turneu.

În al cincilea rând, evenimentul este și va rămâne unul anual și nu se va organiza de două ori pe an.

Este important de remarcat că evenimentul are loc pentru al treilea an consecutiv, datorită sprijinului partenerilor și partenerilor informaționali, interesului participanților și de creșterea numărului lor, fapt pentru care organizatorii turneului sunt recunoscători.

Data probabilă a celui de-al cincea turneului - 09.17.2016 .

Până data viitoare !!!

Анна ЦУРКАН.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?