Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

„Rockstart Answers” va întruni startuperi

22 sep. 2015,, 16:00   Business
2837 2
«Rockstart Answers» соберет стартаперов
Foto: mbc.md
Ideile bune trebuie realizate! De acest deziderat se ghidează organizatorii „Rockstart Answers” – eveniment ce va întruni startuperi moldoveni activi, antreprenori de vază, jurnaliști tehnici și investitori. Organizatorii îi invită pe toți cei siguri de abilitățile sale antreprenoriale și pregătiți să se scufunde în lumea businessului în stilul „Rockstart”, să vină la 25 septembrie la „Generator HUB” (Chișinău, bd. Ștefan cel Mare nr.202).

„Rockstart Answers” are drept scop consolidarea comunității de startuperi moldoveni. Prin participare comunitatea de startuperi va reuși să pună la punct legătura inversă cu investitorii, experții și toți cei care pot contribui la dezvoltarea businessului tînăr!

Toți vor avea posibilitatea să facă cunoștință cu autorii a cinci dintre cele mai suculente și incredibile idei. Nici ceilalți nu vor fi în pierdere! Startuperii vor avea posibilitatea să beneficieze de toate avantajele și know-how ale acestui eveniment important.

Toți doritorii de a participa la această acțiune pot lăsa oferta pe adresa https://podio.com/webforms/12392603/848549

„Rockstart Answers” este o rețea globală de antreprenori și domenii legate de oameni care stimulează cultura difuzării cunoștințelor la nivelul sistemului ecologic local de startupuri. Formatul manifestărilor propuse de „Rockstart Answers” adună într-un singur loc startupuri proaspete, antreprenori, îndrumători și investitori.

Pentru prima data „Rockstart” a avut loc la Amsterdam, iar ulterior s-a extins în toată Europa. La momentul actual aria lui include 18 mari orașe din Europa, printre care Londra, Paris, Barcelona, Vilnius, Oslo, Kiev, Porto și Atena.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?