Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Ex-primarul bătăuş, Rabei, a lovit cu maşina un soldat

22 sep. 2015,, 09:30   Societate
3671

Foto: jurnal.md

Fostul edil din Cimişeni, Criuleni, Ghenadie Rabei, este din nou în vizorul poliţiei. El este anchetat, după ce ar fi lovit intenţionat cu maşina un soldat la poligonul de la Bulboaca.

Potrivit poliţiei din Anenii Noi, incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Totul s-a întâmplat după ce tânărul de la post nu i-ar fi permis fostului primar să treacă cu maşina pe un drum de lângă poligon, pe motiv că în zonă aveau loc trageri din arme de foc şi era periculos.

Ghenadie Rabei nu s-ar fi conformat şi ar fi intrat în plin în soldat pe care, potrivit poliţiei, la târât 20 de metri.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Dacă va fi găsit vinovat, fostul primar de Cimişeni riscă o mie de lei amendă şi şase puncte de penalizare.

Ghenadie Rabei nu a răspuns la telefon pentru a explica cele întâmplate. Amintim că, fostul edil a devenit cunoscut pentru comportamentul său violent, după ce în 2013 şi-a lovit un subaltern cu scaunul în cap.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав