X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1423
Preşedintele stiri: 4130

Adjunctul-interimar al procurorului municipiului Chişinău, Pîntea, şi-a dat demisia

22 sep. 2015,, 09:15   Societate
3811 1

Foto: jurnal.md

Adjunctul interimar al procurorului municipiului Chişinău Andrei Pîntea a demisionat din sistem. Cererea sa de eliberare din funcţie a fost examinată şi acceptată astăzi în cadrul şedinţei Consiliului Superior al Procurorilor.

Potrivit şefului CSP, Mircea Roşioru, Pîntea nu ar fi indicat în cererea sa anumit motive. Contactat telefonic, Andrei Pîntea a declarat că este vorba despre motive personale, fără a oferi, deocamdată, alte detalii. Amintim că Andrei Pîntea a deţinut în ultimii cinci ani funcţia de prim-adjunct al procurorului general, mandat care i-a expirat acum jumătate de an.

Presa scria anterior despre Pîntea că s-a pricopsit cu un apartament de 123 de metri pătraţi în complexul locativ Melestiu la jumătate de preţ, deşi deţine alte trei apartamente.

De asemenea, despre Pîntea s-a scris că ar fi luat mită 20 de mii de euro de la un individ învinuit de omor pentru a-l scăpa de închisoare. Acesta însă a negat acuzaţiile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав