X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Protestatarii nu vor da curs solicitării lui Valeriu Streleț

16 sep. 2015,, 13:32   Societate
6115 5

Protestatarii nu vor da curs solicitării lui Valeriu Streleț
Foto: infotag.md

Reprezentanții Platformei „Demnitate și Adevăr” neagă că vinificatorii le-ar fi cerut să elibereze Piața Marii Adunări Naționale pentru desfășurarea „Zilei Vinului”. Unul dintre membrii Platformei, Andrei Năstase, a precizat că vinificatorii s-au solidarizat cu protestatarii și au cerut anularea sărbătorii în acest an, notează NOI.md.

Acesta a mai adăugat că manifestanții nu vor da curs solicitării premierului Streleț de a elibera centrul capitalei pentru ca sărbătoare să aibă totuși loc.

„Pînă acum s-au făcut apeluri din partea vinificatorilor, fie că sînt agenți economici, fie persoane fizice, privind anularea sărbătorii. Streleț vrea ca în Piața Marii Adunări Naționale, atunci cînd murim de sărăcie, să vină și să facă, cum spunea un deputat ucrainean, «o bucățică de fericire». Nici măcar vinificatorii nu vor acest lucru. Streleț nu înțelege pe ce drum este. El este dus de Plahotniuc pe drumul lui Ianukovici, iată care este marea lui problemă”, a spus Năstase.

Precizăm că astăzi manifestanții vor continua să picheteze principalele instituții ale statului. La ora 14.00 va avea loc o acțiune de protest în fața Băncii Naționale, iar la ora 15.00 – în fața Casei Guvernului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?