X 
Cutremure stiri: 502

Primarul de Chișinău a declarat război mîndriei Moldovei de dragul intereselor meschine ale liberalilor

15 sep. 2015,, 08:30   Societate
14854 19
Foto: noi.md
Pentru 10-11 octombrie, la Chișinău este preconizat Campionatul Mondial de Dansuri Sportive, al cărui organizator este mîndria Moldovei – Clubul de Dansuri Sportive „Codreanca”, condus de Petru Gozun, relatează NOI.md.

În ajunul acestui eveniment de anvergură și importanță mondială, primarul general de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a înaintat acuzații Clubului, apărînd interesele dubioase ale unui coleg de partid, membru al Partidului Liberal, care, încălcînd legile Republicii Moldova, a început construcția unui bloc cu 15 etaje într-o zonă verde a Chișinăului.

Împotriva construcției s-a pronunțat conducătorul ansamblului Codreanca, spunîndu-le lucrurilor pe nume. Drept răzbunare, angajatul deputatului-liberal, care a inițiat construcția ilegală, a săpat cu excavatorul toate căile de acces spre clubul de dansuri. Iar primarul general a început persecuția fățișă a colectivului emerit al republicii, apărînd interesele membrului Partidului Liberal, nu interesele țării și orașului.

Dansatorii Clubului „Codreanca” de 15 ori au fost campioni mondiali, de 14 ori – campioni ai Europei, au cîștigat 26 de medalii de argint și 30 de medalii de bronz.

În loc să susțină puținele vedete care au mai rămas în această țară, cum a procedat în 1995 președintele Moldovei Mircea Snegur, adoptînd decizia de a defalca un lot de pămînt pentru construcția unei clădiri speciale în scopul promovării culturii dansului țării, primarul general, în mod primitiv și infam, s-a năpustit asupra mîndriei Moldovei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав