X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Roșca susține Platforma DA și se alătură protestatarilor

13 sep. 2015,, 11:50   Societate
3262 7

Foto: newsmoldova.md

Într-un mesaj pe Facebook Iurie Roșca anunță că își va amplasa și el cortul în Piața Marii Adunări Naționale.

”Acțiunile Platformei DA se bucură de o susținere populară tot mai largă. Personal am urmărit cu maximă atenție și simpatie acțiunile acestui grup civic. Mai ales că poziția și revendicările lor consună perfect cu mulțimea de articole, conferințe de presă și intervenții la TV și radio, în care mi-am manifestat atitudinea față de criminalii din fruntea statului. Puterea este uzurpată, oligarhii jefuiesc țara, lumea moare de foame și geme sub povara abuzurilor și a nelegiuirilor. Orice răbdare are limite. Iar conducătorii PLATFORMEI DA exprimă o stare de spirit generalizată. Îi cunosc pe mai toți. Și mă bucur pentru curajul si consecvența lor.” scrie acesta pe rețeaua de socializare.

Iurie Roșca susține că ”Protestele non-stop trebuie sa ia amploare. Indiferent de starea vremii și în pofida presiunilor puterii. Membrii activi și simpatizantii PPCD sînt deciși să ramană pînă la capăt alături de protestatari. Avem și corturi, și megafoane, dar și experiență. De maine vom fi si mai mulți în piață. Avem toată considerația pentru organizatori. Ei știu mai bine cum să-și construiască tactica de luptă cu regimul. Nimeni dintre noi nu intentionează să se manifeste mai mult decît simpli protestatari, solidari cu liderii PLATFORMEI DA, hotărîti și dornici să contribuim la debarcarea cît mai grabnică, prin metode pașnice, democratice si legale, a uzurpatorilor.”

În trecut, politicianul Iurie Roşca s-a arătat împotriva integrării europene a Moldovei şi a declarat că liberalizarea regimului de vize este prezentat ca "un cadou în schimbul legii antidiscriminare".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?