COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6741

Detalii în cazul tragediei de la Edineţ

9 sep. 2015,, 10:05   Societate
3489 1
Стали известны новые подробности инцидента с падением бетонной плиты на подростков
Foto: yug.ru
Tragedie în nordul ţării. Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, iar altul a fost grav rănit după ce o placă de beton s-a prăbuşit peste ei. Nenorocirea s-a produs ieri în satul Stolniceni, raionul Edineț, pe teritoriul unei foste fabrici de cărămizi.

La faţa locului au intervenit două echipaje ale salvatorilor, care au scos victimele de sub dărâmături.

"El era în viaţă după ce a căzut placa de beton, cerea ajutor. Oamenii l-au scos de sub dărâmături, iar când a venit ambulanţa, era inconştient. Ei nu au putut decât să constate decesul", a spus primarul satului Stolniceni, Maria Cajulenco.

Ulterior, tânărul care a supraviețuit a fost transportat la Spitalul "Valentin Ignatenco" din Capitală de către un echipaj SMURD.

Potrivit salvatorilor, el a suferit o fractură deschisă la piciorul drept, iar gamba i-ar putea fi amputată. Deocamdată, nu se ştie cum au ajuns adolescenţii pe teritoriul fabricii abandonate.

Vestea despre tragedie i-a şocat pe locuitorii satului Stolniceni.

În acest caz a fost deschisă o anchetă.

"Au încercat să demoleze un zid şi în urma acestor încercări s-au prăbuşit plitele de beton peste aceştea. S-a găsit un topor lângă aceştea, care a fost ridicat de la faţa locului", a declarat procurorul Alexandru Plângău.

Autorităţile locale dau asigurări că vor demola clădirea în cel mai scurt timp.
0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽